Visszajelzések - Hordozható cserépkályha

Az otthon melegéért
www.mobil-cserepkalyha.hu
Hordozható cserépkályhák
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2019.01.04:
Tisztelt Tamás!
Eljött az idő,hogy véleményt mondhassak az Önök által készített Apolló kályháról. Január 6-án lesz pontosan egy éve,hogy megérkezett az otthonunkba ez a remekmű. Emlékszem,már nagyon vártuk,bár volt benne egy-két hét csúszás de nagyon megérte várni. Nagyon jól működik a kályha és"keveset fogyaszt". Kb. 12-13kg fát teszünk bele egyszerre ami már 5-10 perc égés után komoly hőt ad le a nagy üvegajtón keresztül és ami egyben gyönyörű látványt nyújt. Miután a kályha  átmelegedett a teljes testén keresztül ontja a meleget bő 10-12 órán keresztül. Amióta megvan Ő, a gázfogyasztásunk a felére csökkent és emellett 2-3 fokkal melegebb lett a házban mint azelőtt.
Szóval tényleg remekművet alkottak  Róberttel.
Köszönjük és boldog új évet kívánunk!
Timi&Misi

A végén engedjen meg egy kérdést! A füstjáratokat mikor célszerű kitisztítani és hogyan?
Tökéletes az égés ,de gondolom,hogy lesz olyan amikor ki kell tisztítani.
Kedves Tamás!

Remélem, nem zavarom a levelemmel.
A kályháról szeretnék írni.
Túl vagyunk ezen a "híres-hírhedt" hosszú hétvégén, és én azt szeretném megírni Önnek, hogy a kályha mennyire nagyon hozzájárult a mi áram, víz, fűtés nélküli időszakunkhoz, és milyen boldoggá tett bennünket az, hogy volt minél megmelegednünk, itthon maradhattunk, nem kellett máshoz bekönyörögnünk magunkat.
Hajdúdorogon csütörtök este ment el az áram, majd péntek reggelre a vízszolgáltatás is megszűnt. De mi nem aggódtunk, mert a kályha szépen melegített, köré gyűltünk, rátettük az elázott zoknikat, rátettük a havat, amit a lavórban behoztunk azért, hogy iváshoz nem szükséges vizet is tudjunk használni, ... szóval központi szerepe volt. Jól éreztük magunkat mellette, még ebben a katasztrófa helyzetben is.
Egyébként is mindig körülötte vagyunk, amióta maga ezt ide meghozta, és kifűtöttük, minden este begyújtunk, és örülünk a melegének.
Kedves Tamás! Ez a kályha egy remek konstrukció, szívből ajánlom mindenkinek, és hálás vagyok a sorsnak, és a fölötte állóknak, hogy összehozott ezzel a szeretettel, meleggel teli "kis" "eszközzel". :)

Önnek és a családjának a legjobbakat kívánom, üdvözlettel:

( A levélíró nevét  kérésére kitöröltem, mert településnévvel együtt sokan keresték a tapasztalatai miatt :-) )Szia Tamás!

Bocs hogy levelemmel zavarlak de eltelt egy szezon amit lefűtöttünk a kályhátokkal és mivel korábban mondtad, hogy viszonylag ritka aki azért ír mert minden rendben van, én megteszem ezt.
A "Nagyágyú" ahogyan te nevezted kiválóan szuperált!
A késés miatt egy kicsit el is bizonytalanodtam, vajon jól döntöttem-e - vagyis a párom- de az idő bizonyította hogy igen. A 40 nm-es nappalinkkat úgy fűtötte be, hogy még maradt is fánk. A meleget reggeig tartja, bár reggel már neki kell dőlni a kellemes meleg érzéshez.
Elégedettségünket mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy rövidesen szomszédainknál is a ti terméketek fog fűteni. Utólagos engedelmeddel megadtuk a számodat :-)

További sok sikert és sok szuperkályhát kívánok nektek és az ügyfeleiteknek is.
Üdvözlettel: Timi és Roland

Elérhetőségek:Kiss Tamás e-mail: alomho@gmail.com  telefon:0670 948 6186
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz