Mobilitás - Hordozható cserépkályha

Az otthon melegéért
www.mobil-cserepkalyha.hu
Hordozható cserépkályhák
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Milyen kályhát?
Mobilitás

Nyilvánvalónak tűnik, hogy ezt a kérdést hazabeszélésből tettem be a listába, azonban nem erről van szó. Képzeljünk el egy fordulatot életünkben,Pl.: Elköltözés. Megszokott bútorainkkal együtt vihetjük magunkkal szeretett kandallónkat is. Vagy festéskor, lakás átalakításkor, vagy csak egyszerűen a szoba stílusát akarjuk megváltoztatni, nem beszélve arról, aki nyáron nem szeretné látni a télen oly meghitt meleget sugárzó tárgyat.

Szóval a mobilitást nem fontos igénybe venni, de a lehetőség a változtatásra sosem baj, ha az ember kezében van.

Mobilitásról beépített tárgyak esetében, így a kandalló vagy a cserépkályha nem beszélhetünk. Építésük és bontásuk rengeteg kosszal és vesződséggel jár. Én csak azoknak ajánlom, akik már birtokoltak mobil kandallót vagy cserépkályhát és biztosak benne, hogy életük végéig ilyen technikával szeretnének fűteni.

A nálunk kapható mobil cserépkályhák, hosszú élettartamuknak köszönhetően évek múlva is csak minimális veszteséggel adhatók el, a kiváló verhetetlen új áruk miatt. Amennyiben valakinek az ízlése megváltozna, vagy beépített műtárggyal szeretné díszíteni lakását és
megoldani fűtését, az általunk forgalmazott kandallók és cserépkályhák esetén nem lesz problémája az újra értékesítéssel.

Elérhetőségek:Kiss Tamás e-mail: alomho@gmail.com  telefon:0670 948 6186
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz